2000

13. oktober Natorienteringskørsel i København fra Christiansborg ridebane. En køretur på 2 time i den travle aftens- og nattrafik. Katja kørte med fir-spand. Groom var Henrik Jørgensen, Helene Nielsen og Torben Nielsen. Ponyerne var: Gærshøj Fleur,  Serock Flavia, Gærshøj Chaleur og Aslaug.

24. september Orienteringskørsel i Bromme Køreforening. Ruten var på 12 km ad landevej og i skov. Der var 7 poster, hvoraf de 5 var bemandet.

Katja kørte med fir-spand. Groom var Henrik, Lena og Jørgen. Placering som nr. 3 af 19 kuske. Ponyerne var: Gærshøj Fleur, Serock Flavia, Gærshøj Chaleur og Aslaug.

20. august

Klubmesterskab i Slangerup og Omegns Køreforening.

Lena kørte med to-spand. Dorte Andersen var groom. Placering som nr. 10. Ponyerne var: Gærshøj Chaleur og Aslaug.

19. -21. maj Åbent kørestævne på Dorthealyst. Internationalt kørestævne. Jørgen kørte med to-spand. Henrik var groom. Placering som nr. 5. Ponyerne var: Gærshøj Chaleur og Gærshøj Chika.
22. april Påskestævne i Bromme Køreforening Henrik kørte med en-spand. Katja var groom. Placering som nr. 1 i klassen. Ponyen var: Bubbly Butterscotch.

Lena kørte med to-spand. Henriette var groom. Placering som nr. 2 i klassen. Ponyerne var: Gærshøj Chaleur og Gærshøj Chika.

Tilbage